HomeΤΥΡΝΑΒΟΣΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ ΣΤΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΛΑΚΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ ΣΤΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΛΑΚΗ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα προς τη Μιχαέλα Λάκη που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των 16 ετών (Κ16)  στο τένις.

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Μιχαέλα Λάκη που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των 16 ετών (Κ16) στο τένις, όπως επίσης στον προπονητή της Φοίβο Μιχαλόπουλο αλλά και την οικογένεια της εκφράζει, με δήλωση του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας. 
10CC44E3 DDE9 4589 A671 FD74DEC37A07

Όπως είναι γνωστό η η Μιχαέλα Λάκη αποτελεί τη σπουδαιότερη ελληνίδα αθλήτρια τένις της γενιάς της, με συνεχείς και τεράστιες επιτυχίες. 

Αναλυτικότερα η δήλωση του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα έχει ως εξής:

 «Θέλω να συγχαρώ τη Μιχαέλα Λάκη που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των 16 ετών (Κ16) στο τένις, όπως επίσης στον προπονητή της Φοίβο Μιχαλόπουλο αλλά και την οικογένεια της. 

Η πρωτιά αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι προήλθε μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό και μετά από ένα πραγματικά δύσκολο τουρνουά. Η Μιχαέλα, μάλιστα, διακρίθηκε για ακόμα μία φορά τόσο για το σπουδαίο ταλέντο της όσο και για το ήθος της. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, λοιπόν, 

αξίζει δημόσιο έπαινο τόσο η ίδια η νεαρή αθλήτρια όσο και ο προπονητής και οι γονείς της για την εξαιρετική διαπαιδαγώγησή της. Αγαπητή Μιχαέλα, για μία ακόμη φορά μας έκανες περήφανους. Σε ευχαριστούμε. Ο Δήμος Τυρνάβου θα στέκεται διαρκώς δίπλα σου, αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε σου προσπάθεια».

COMMENTS