HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέλλα Μπίζιου: Στηρίζουμε στην πράξη την ελληνική οικογένεια

Στέλλα Μπίζιου: Στηρίζουμε στην πράξη την ελληνική οικογένεια

“Το νέο πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» αποτελεί μία ακόμα δράση της κυβέρνησης Μητσοτάκη που αποδεικνύει στην πράξη την βούληση μας για στήριξη της ελληνικής οικογένειας στην πράξη”.

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ στο νομό Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου αναφερόμενη στο νέο πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ και ΕΚΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Το εν λόγω πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από  το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο προγράμματος, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

«Στόχος της κυβέρνησης μας είναι να στηρίξει και να διευκολύνει τις γυναίκες μητέρες και κηδεμόνες προκειμένου να επανενταχτούν στην αγορά εργασίας μετά την απόκτηση ενός παιδιού και να συνεχίσουν απρόσκοπτα την επαγγελματική τους καριέρα.

Στηρίζουμε στην πράξη τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας, αναγνωρίζοντας πως το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί το νούμερο ένα πρόβλημα της χώρας. Με ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων και στοχευμένες δράσεις, αξιοποιώντας τα ευρωπαϊκά κονδύλια, δρομολογούμε λύσεις που θα συμβάλλουν στην ελάφρυνση του πολυσύνθετου αυτού προβλήματος», κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.

COMMENTS