HomeΕΛΛΑΔΑ

Προτιμάμε πάντα τα Ελληνικά προϊόντα

Προτιμάμε πάντα τα Ελληνικά προϊόντα

Μπαίνουμε στα σούπερ μάρκετ ανά την Ελλάδα και πραγματικά χαιρόμαστε από την πληθώρα νέων ελληνικών πρωτότυπων και ποιοτικών προϊόντων. Σε καθε είδους ντελικατεσεν, σε τυριά και γαλακτοκομικά, σε νέα πρωτότυπα φυτικά προϊόντα, σε αλλαντικά, ιχθυηρά, σαλάτες και φρούτα, μπισκότα κάθε είδους και μάλιστα εξαιρετικά υγιεινά και πρωτότυπα που εκμεταλλεύονται σε πρώτες ύλες την ντόπια αξεπέραστη σε γεύση παραγωγή, χυμούς, εκλεκτά προϊόντα οινοποιίας, τεράστια ποικιλία σε είδη αρτοποιίας, ζυμαρικά, όσπρια, προϊόντα βιολογικά, φρέσκα, τυποποιημένα και κατεψυγμένα, καλλωπισμού κλπ, οι καλύτεροι πρεσβευτές των εξαγωγών μας επίσης.
Παρά τις συνέπειες των οικονομικών μέτρων που μας επιβλήθηκαν και της έλλειψης χρηματοδότησης, πολλές ελληνικές επιχειρήσεις όχι μόνο επιβίωσαν, αλλά αναπτύχθηκαν, κάποιες άλλες μικρότερες οικογενειακές καινοτόμες ξεφύτρωσαν, με αποτέλεσμα η ελληνική ποιότητα και η ανωτερότητα γεύσης, να εξωθεί διαρκώς τα εισαγόμενα που κάποτε κατείχαν μεγάλο μερίδιο στα ράφια λιανικής.
Γιατί όταν θέλουμε μπορούμε παρά τις αντιξοότητες, να παρουσιάσουμε ποιοτικότερα προϊόντα με τη γνωστή ελληνική νοστιμιά. Κι ας είναι λίγο ακριβότερα μερικές φορές. Η ποιότητα καλύτερα να μην κάνει εκπτώσεις.
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους αυτούς που ακόμη τολμούν στο ελληνικό επιχειρείν.
Προτιμάμε πάντα τα Ελληνικά προιόντα γιατί το αξίζουν.

COMMENTS