HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Μήνυμα του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Kόκουρα για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Kόκουρα για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Αγαπητά μου παιδιά, οι ώρες αγωνίας σας έλαβαν τέλος.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για όλους όσους κατορθώσατε να εισαχθείτε σε Σχολή της προτίμησής σας. Παράλληλα, όμως, να εξάρω την προσπάθεια και να εκφράσω την στήριξή μου και σε όσους δεν έλαβαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν.

Σίγουρα η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις αποτέλεσε την πρώτη σας μεγάλη δοκιμασία, αποτελώντας αφενός μεν τον επίλογο της αξέχαστης σχολικής ζωής, αφετέρου την απαρχή μιας νέας φοιτητικής ζωής, ενός νέου κύκλου στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, που θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική και προσωπική σας καταξίωση.

Γνωρίζω ότι διανύσατε με επιτυχία μια δύσκολη χρονιά, λόγω των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά με υπομονή και ωριμότητα σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων.

Και ακόμη κι αν δεν φτάσετε στην …Ιθάκη σας, να ξέρετε ότι το ταξίδι που θα κάνετε θα σας κάνει πιο έμπειρους και δυνατούς.

Θερμά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας με αγάπη και φροντίδα. Στους γονείς σας, που πορεύθηκαν μαζί σας με υπομονή και στοργή στο επίμονο μα όμορφο αυτό ταξίδι, και στους καθηγητές σας, οι οποίοι χρόνια τώρα συμβάλλουν αποφασιστικά με τις γνώσεις και την προσφορά τους, ώστε η επαρχία Τυρνάβου να κυριαρχεί στον πίνακα των επιτυχιών, όπως και σήμερα.

Σας εύχομαι μία γεμάτη φοιτητική ζωή, η οποία θα σας εξοπλίσει με γνώσεις και εμπειρίες, ώστε να σταθείτε επάξια στον στίβο της ζωής.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

 

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου

Γιάννης Κόκουρας

COMMENTS