HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου το Πολυδύναμο Τυρνάβου

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου το Πολυδύναμο Τυρνάβου

Η καθαριότητα, οι συμβολικές τιμές συμμετοχής χαρακτηρίζουν τη λειτουργία του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου Τυρνάβου, μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου, το οποίο διαθέτει δύο πισίνες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις λειτουργίας και χώρο

υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Αναλυτικότερα, το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο δίνει τη δυνατότητα εκμάθησης κολύμβησης σε μικρούς και μεγάλους, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για κολύμβηση στους δημότες κατά τις απογευματινές ώρες.
Κατά τις απογευματινές ώρες που η πισίνα λειτουργεί για το κοινό υπάρχει ναυαγοσώστης, συμβάλλοντας στην ασφάλεια των λουόμενων.
ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Οι ώρες λειτουργίας του Κέντρου και η τιμολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών έχουν ως εξής:
Το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00
έως τις 22:00.
Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα μπορούν να κάνουν μπάνιο, καθημερινά από τις 08:00 έως τις 10:00, δωρεάν και με τη συνοδεία του γυμναστή τους.
Τμήματα εκμάθησης κολύμβησης σε αρχάριους και παιδιά πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 14:00.
Η μηνιαία συνδρομή για την εκμάθηση είναι 20 ευρώ για κάθε παιδί.
Για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους, για τα δύο πρώτα παιδιά η συνδρομή είναι 20 ευρώ το παιδί, ενώ για το τρίτο παιδί είναι δωρεάν.
Θεραπευτική Κολύμβηση πραγματοποιείται καθημερινά από τις 14:00 έως τις 15:00, προσκομίζοντας βεβαίωση από γιατρό.
Οι ώρες κοινού για την πισίνα είναι 15:00 – 22:00, ενώ τα Σαββατοκύριακα οι ώρες κοινού είναι 11:00 π.μ.- 22:00.
Για τους ανήλικες (έως 18 ετών) τo ημερήσιο εισιτήριο είναι 1 ευρώ
Για τους ενήλικες (άνω των 18 ετών) το ημερήσιο εισιτήριο είναι 1,50 ευρώ.
Αιτήσεις και εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στον χώρο του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Μιλώντας χθες στην «Ε», ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΤ και υπεύθυνος για τη λειτουργία του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου Τυρνάβου, κ. Γιώργος Παπαλέξης, σημείωσε ότι η λειτουργία του θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου και ακόμη και τώρα μπορούν γίνουν εγγραφές νέων μελών. Επίσης, με την έναρξη λειτουργίας των σχολείων κατόπιν συνεννόησης με τα σχολεία θα μπορούν οι μαθητές να επισκέπτονται το Πολυδύναμο, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας.

 Του Κώστα Τσόλα

COMMENTS