HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιακούλη: «Οι επαγγελματίες του νομού καταστρέφονται και η Κυβέρνηση σιωπά!»

Παρέμβαση πραγματοποίησε με ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, η βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη,  μετά τα πρόσφατα μέτρα περιορισμού του ωραρίου των καταστημάτων εστίασης του νομού,  επισημαίνοντας ότι η Κυβέρνηση εξήγγειλε τα περιοριστικά μέτρα, χωρίς όμως παράλληλα να εξαγγείλει, ως όφειλε,  κανένα μέτρο στήριξης των επιχειρήσεων που κινδυνεύουν πλέον με λουκέτο.

Στην ερώτησή της η Λαρισαία βουλευτής μεταξύ άλλων, τονίζει τα εξής:

«Η πανδημία δυστυχώς δείχνει ότι ήρθε για να μείνει. Με μεγάλη ανησυχία σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και στο νομό Λάρισας, παρακολουθούμε την εξέλιξη των κρουσμάτων και του νέου κύκλου μετάδοσης του ιού. Είναι πανθομολογούμενη η οικονομική καταστροφή πολλών κλάδων επαγγελματιών και η τιτάνια προσπάθειά τους να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους. Η μόνη ελπίδα που μέχρι τώρα υπήρχε, ήταν να περάσουμε σε μια μεταβατική φάση και σταδιακά να επανέλθει η ομαλή λειτουργία στις επιχειρήσεις. Αυτό δεν συμβαίνει όμως και η ελπίδα δείχνει να αποχώρησε, ανεπιστρεπτί.

Ο νομός Λάρισας, βρέθηκε για άλλη μια φορά, στην καρδιά της πανδημίας και των συνεπειών της και πλέον υφίσταται σε πολλά επίπεδα σοβαρές, παράπλευρες απώλειες.

 

 

COMMENTS