Χ. Μάμμoς :SOS από τον Αμπελώνα-”Να συγκληθεί άμεσα το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου”

HomeΤΟΠΙΚΑ

Χ. Μάμμoς :SOS από τον Αμπελώνα-”Να συγκληθεί άμεσα το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου”

Ο Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τυρνάβου Χρήστος Μάμμος ζητά με ανακοίνωση του, την άμεση σύγκλησή του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου, για το θέμα που προέκυψε με το τοπικό lockdown στον Αμπελώνα και τις συνέπειες που προκύπτουν για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Χρήστος Μάμμος-”SOS εκπέμπει ο Αμπελώνας”.

”Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις σχετικά με την ύπαρξη του covid 19 στην πόλη μας, οφείλω να κάνω τις παρακάτω επισημάνσεις :

Πρέπει άμεσα να συγκληθεί το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου και να εξετάσει μαζί με την γνώμη του τοπικού συμβουλίου Αμπελώνα ,όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν κάθε δραστηριότητα ξεχωριστά σε όλους τους τομείς της ζωής στην πόλη μας.

Στη συνέχεια, να γίνει σύσκεψη με σύλλογο επαγγελματιών Αμπελώνα , αθλητικούς συλλόγους Αμπελώνα , αρχιερατικό επίτροπο Αμπελώνα και άλλους φορείς , έτσι ώστε από κοινού να ληφθούν μέτρα προστασίας των εμπλεκομένων στους τομείς ευθύνης των παραπάνω φορέων της πόλης .

Τέλος, πρέπει να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από το lockdown.

Ας αφήσει λοιπόν , η δημοτική αρχή τις ανέξοδες ενημερώσεις μέσω διαδικτύου και ας περάσει σε πράξεις ουσίας με σκοπό την προστασία της υγείας και οικονομικής ευημερίας των δημοτών, και όχι μόνο, της πόλης του Αμπελώνα μας” .

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Τυρνάβου

Μάμμος Χρήστος

COMMENTS