Σύσκεψη σήμερα στον Αμπελώνα συγκάλεσε ο Γιάννης Κόκουρας, Δήμαρχος Τυρνάβου

HomeΤΟΠΙΚΑ

Σύσκεψη σήμερα στον Αμπελώνα συγκάλεσε ο Γιάννης Κόκουρας, Δήμαρχος Τυρνάβου

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η ορθή εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω Covid-19 στον Αμπελώνα απασχόλησε τη σημερινή
σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιάννης Κόκουρας, Δήμαρχος Τυρνάβου, και συμμετείχαν ο Νικόλαος Μιχαλάκης, Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Βούλα Τσακνάκη, Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελώνα, ο κ. Μπίρδας, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου και ο Σπύρος Γκατζηρούλης, Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών & Εμπόρων Αμπελώνα.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε
επικοινωνία, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.
Υπήρξε ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος, ενώ οι συμμετέχοντες εξέφρασαν εύλογες απορίες και προβληματισμούς.
Φυσικά, κοινή συνισταμένη των απόψεων όλων των παριστάμενων είναι η αδήριτη ανάγκη να τηρηθούν πιστά τα περιοριστικά μέτρα ώστε να ελεγχθεί και να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού στον Αμπελώνα.
Γ. Κοκουρας
Σύμφωνα με τον δημαρχο Τυρναβου Γ. Κοκουρα κρίνεται απολύτως απαραίτητη η έμπρακτη στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής οι οποίοι πλήττονται σκληρά, για δεύτερη φορά σε συντομότατο χρονικό διάστημα.
Ακόμη, ο Δήμαρχος Τυρνάβου γνωστοποίησε πως Δημοτική Αρχή και Σύλλογος Επαγγελματιών & Εμπόρων Αμπελώνα, σε αγαστή συνεργασία, θα διεκδικήσουν σε κεντρικό επίπεδο τη δίκαιη αποζημίωση των επαγγελματιών του Αμπελώνα.
Καλούμε τους συνδημότες μας να τηρήσουν τα περιοριστικά μέτρα.
Προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας, τους συνδημότες μας κατέληξε ο δήμαρχος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: πίνακας και εσωτερικός χώρος

COMMENTS