Στέλλα Μπίζιου: Πάντα δίπλα στις Δομές που στηρίζουν την κοινωνία

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέλλα Μπίζιου: Πάντα δίπλα στις Δομές που στηρίζουν την κοινωνία

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας «Αριστεύς» επισκέφτηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία είχε συνάντηση με την πρόεδρο κα Δήμητρα Παππά.

Η Λαρισαία βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για τις δράσεις και τα έργα της δομής στη Γιάννουλη, ξεναγήθηκε στους χώρους της και στάθηκε ιδιαίτερα στα μέτρα κατά του κορωνοϊού, που λαμβάνονται για την προστασία των παιδιών.

Μετά το τέλος της συνάντησης με την πρόεδρο της δομής, η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με χαρά είδα σήμερα από κοντά έναν χώρο στον οποίο βρίσκουν καταφύγιο παιδιά που χρήζουν της φροντίδας μας. Πρόσφατα είχα συζήτηση για το θέμα αυτό με τη φίλη υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου με την οποία εξετάσαμε μια σειρά ζητημάτων που άπτονται της καλής λειτουργίας της συγκεκριμένης δομής και τις δυνατότητες βελτίωσης και προαγωγής της.

Είναι υψηλό καθήκον και προτεραιότητα της πολιτείας να παρέχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε το κοινωνικό έργο τέτοιων δομών να επιτελείται ανεμπόδιστα και να αποτελεί καταφύγιο για ανθρώπους που βρίσκονται σε αδυναμία.

Η κα Παππά μου παρουσίασε διεξοδικά τα προγράμματα και τους στόχους της δομής. Εντυπωσιάστηκα, ομολογώ, από το καινοτόμο και εξαιρετικά καίριο πρόγραμμα της πρώιμης παρέμβασης, ένα πρόγραμμα που υλοποιείται εντελώς δωρεάν με την υποστήριξη ομάδας ειδικών επιστημόνων (ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών και φυσικοθεραπευτών), με εμπειρία στο αντικείμενο τους και ειλικρινή αγάπη για τα παιδιά. Εξαιρετικά κρίσιμο και αναγκαίο όμως είναι και το πρόγραμμα ημερήσιας φροντίδας, όπου παιδιά με σπάνια σύνδρομα έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν τη φροντίδα των ειδικών.

Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά και να συγχαρώ τους ειδικούς που στελεχώνουν το πρόγραμμα, για την προσφορά αυτή αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο. Είναι ανεκτίμητη.

Διαβεβαίωσα την πρόεδρο και διαβεβαιώνω και τους ενδιαφερόμενους, παιδιά και γονείς, πως θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους, σύμμαχος και συνεργάτης στην προσπάθεια που καταβάλλουν».

Σχετικές Εικόνες:

COMMENTS

Verified by MonsterInsights