Νέα χωματουργικά μηχανήματα του δήμου Τυρνάβου στην υπηρεσία των πολιτών

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Νέα χωματουργικά μηχανήματα του δήμου Τυρνάβου στην υπηρεσία των πολιτών

Νέα χωματουργικά μηχανήματα του δήμου Τυρνάβου στην υπηρεσία των πολιτών

 

Γιάννης Κόκουρας: Ακολουθεί η προκήρυξη για την προμήθεια νέου απορριμματοφόρου

 

Στην ανανέωση του εξοπλισμού του Αμαξοστασίου και όχι μόνο προχωράει η δημοτική αρχή Τυρνάβου, με πρόγραμμα και σχεδιασμό. Ήδη έχουν πιάσει δουλειά τα δύο πρώτα μηχανήματα που απέκτησε ο Δήμος από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», ένα τριαξονικό και ένα τετραξονικό χωματουργικό αυτοκίνητο, τα οποία βρίσκονται στο αμαξοστάσιο, εδώ και 10 μέρες.

Γιάννης Κόκουρας

Εμφανώς ικανοποιημένος ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας δήλωσε σχετικά: Τα χρήσιμα αυτά χωματουργικά μηχανήματα τα οποία αξιοποιούνται ήδη από τις τεχνικές μας υπηρεσίες, είναι τα πρώτα οχήματα που αποκτούμε σαν δήμος Τυρνάβου από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και τα οποία θα ανανεώσουν τον απαρχαιωμένο στόλο μηχανημάτων που διαθέτουμε. Πρόκειται για τα πρώτα οχήματα που έρχονται, μετά από μία δεκαετία στο Αμαξοστάσιο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής να ανανεώσει τον μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την καθημερινότητα του πολίτη και μειώνοντας το κόστος συντήρησης των μηχανημάτων. Γι΄αυτό και το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε στην προκήρυξη για την προμήθεια ενός νέου απορριμματοφόρου. Και έπεται συνέχεια…»

 

Λεζάντα

Ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Σακούτσιο και τον προϊστάμενο του Αμαξοστασίου Γιάννη Γκούλιο, μπροστά από τα δύο νέα χωματουργικά μηχανήματα.

Σχετικές Εικόνες:

COMMENTS

Verified by MonsterInsights